The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Claim Kingdoms Royal Edition

Win de facties voor je en heers over het koninkrijk in dit leuke gezelschapsspel van White Goblin!

€ 49,99

Nog 4 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Claim Kingdoms Royal Edition


Je heerst over een kleine regio in een verlaten hoek van het koninkrijk. Tijd om daar verandering in te brengen! Verzin een strategie om je invloed over het gebied uit te breiden. Reis doorheen het land waarin je probeert verschillende facties te overtuigen om zich bij jou aan te sluiten. Werk samen met de dappere ridders van het koninkrijk, de vriendelijke gnomen en machtige draken en speel het spel verstandig. Enkel zo zal je genoeg facties voor je koers winnen en binnen de korste keren heersten over het hele koninkrijk!

Bijgewerkte uitgebreide versie

Claim Kingdoms Royal Edition is een bijgewerkte uitgebreide versie met meer dan 30 unieke facties. Het gezelschapsspel van White Goblin wordt nog uitdagender nu de oorlogskaarten speciale actievelden hebben met nieuwe vaardigheden. Zal de boerderij in jouw voordeel werken of zorgt het ervoor dat je punten verliest? En wat met de ruïnes waar je helemaal niet weet welke schat je zal vinden.

Claim Kingdoms Royal Edition is erg eenvoudig om te spelen: kies je facties, leg het aantal oorlogskaarten gelijk aan het aantal spelers op tafel en de strijd om de macht kan beginnen! Wat is jouw strategie om de verschillende facties voor je te winnen?


Eigenschappen


EAN
8718026304317
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd