The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Escape Plan

In het gezelschapsspel Escape Plan van Eagle Gryphon Games zijn spelers dieven die de stad moeten weten te ontvluchten met de buit.

€ 119,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Raadsel

Beschrijving Escape Plan


Na een succesvolle bankoverval houden jij en je mededieven zich gedeisd en genieten van het goede leven. Het meeste geld is weggestopt en de rest is geïnvesteerd in bedrijven in de hele stad. Alles verloopt volgens plan totdat de politie een doorbraak krijgt in hun onderzoek. Er worden beschuldigingen geuit, er wordt met de vinger gewezen en na een verhitte discussie besluit je je eigen weg te gaan.

Er ontstaat echter chaos als het SWAT-team wordt ingeschakeld en de uitgangen van de stad begint af te sluiten. Je enige keuze is nu om de stad te ontvluchten voordat deze volledig wordt afgesloten. Maar je hebt een plan nodig. Een goede route waarmee je de stad kunt verlaten terwijl je zoveel mogelijk van het geld terugkrijgt.

Vlucht met de buit uit de stad

In Escape Plan zijn de spelers de dieven, maar ze kunnen elke beurt de bewegingen van de politie beïnvloeden. Je zult wat gunsten moeten inroepen en de lokale bendes moeten inhuren om afleiding te creëren. De politie omkopen zou ook een goed idee zijn, maar het is niet goedkoop. Vermommingen kunnen helpen, maar ze houden niet iedereen voor de gek. Als je de politie op het spoor zet van je voormalige collega's, heb je meer kans om te ontsnappen, maar de andere dieven denken hetzelfde...

Ontsnap jij uit de stad met het meeste geld, of sluit de politie de stad af voordat jij kunt ontsnappen?


Eigenschappen


EAN
0609456647922
Merk
Eagle Gryphon Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
60
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd