The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Ticket to Ride Europe 15th Anniversary - NL

De jubileumeditie van het populaire bordspel Ticket to Ride Europe! Met Ticket to Ride Europe 15th Anniversary vier je samen met familie en vrienden jaren van spannende treinavonturen. 

€ 99,99

Nog 8 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Ticket to Ride Europe 15th Anniversary - NL


Voor zijn vijftiende verjaardag heeft het beroemde bordspel Ticket to Ride een speciale versie uitgebracht. Ticket to Ride Europe 15th Anniversary editie is een speciale jubileumeditie waarbij je met met familie en vrienden opnieuw leuke treinavonturen vanuit je woonkamer kunt beleven.

Het doel van het spel blijft hetzelfde: behaal de meeste punten door de meeste treinroutes te leggen, bemachtig zoveel mogelijk bestemmingskaarten en scoor bonuspunten om de grootste treinmagnaat van Europa te worden!

De jubileumeditie beschikt over een extra groot spelbord met vernieuwde illustraties, gedetailleerde treintjes en treinstations in prachtige blikjes, en alle bestemmingskaarten die ooit zijn verschenen sinds de eerste uitgave. Kortom, een must have voor iedere fan van Ticket to Ride!

Naast dit basisspel Ticket to Ride Europe zijn er ook nog drie varianten beschikbaar van deze jubileumseditie: Europa 1912, Mega Europa en Grote Steden van Europa.


Eigenschappen


EAN
0824968205334
Merk
Days of Wonder
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
30
Speelduur - max
60
Complexiteit
3
Voorraad
8

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Ticket to Ride Europe 15th Anniversary - NL