The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Ticket to ride - UK/Pensylvanie

Ontdek de bestemmingen UK en Pennsylvania met dit uitbreidingsset van het gezelschapsspel Ticket to Ride van Days of Wonder. 

€ 34,99

Nog 5 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Ticket to ride - UK/Pensylvanie


Liefhebbers van het populaire gezelschapsspel Ticket to Ride kunnen helemaal in hun nopjes zijn. Dit uitbreidingsset laat je toe om nieuwe kaarten toe te voegen aan je spelervaring wat zorgt voor een nog betere beleving!

Ticket to Ride UK/Pennsylvania bevat een dubbelzijdig speelbord met de kaarten van het Verenigd Koninkrijk en Pennsylvania op gedrukt. Het wordt gespeeld op dezelfde manier als de klassieke versie, maar dan met de toevoeging van nieuwe trein- en technologiekaarten voor de UK en nieuwe aandeelkaarten voor Pennsylvania.

Ticket to Ride UK/Pennsylvania is een leuke uitbreiding voor spelers die fan zijn van het klassieke spel maar meer spelplezier willen met de toevoeging van nieuwe bestemmingen.

Let op: dit is een uitbreidingsset. Je hebt een basisspel Ticket to Ride of Ticket to Ride Europa nodig om dit te kunnen spelen. Dit omdat je de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig hebt.

Eigenschappen


EAN
0824968817773
Merk
Days of Wonder
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
30
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
5

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd