The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Spirit Island Feather and Flame

Spirit Island Feather en Flames is een uitbreiding van Greater than Games waar vele liefhebbers van Spirit Island heel lang op gewacht hebben.

Kopen

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Spirit Island Feather and Flame


Spirit Island: Feather and Flames is een uitbreiding voor het gezelschapsspel Spirit Island van Greater than Games. Deze set voegt vier nieuwe geesten, één tegenstander, twee scenario's en meer kaarten toe aan Spirit Island.

Indringers vallen je thuiseiland aan en verwoesten hele landen met hun schadelijke agressieve praktijken. Zet geesten in en maak gebruik van hun verschillende elementaire krachten. Of het nu gaat om water, vuur of iets anders. Jouw doel is om de schepen met witte zeilen te laten draaien en vertrekken, of ze te vernietigen tot hun wrak op de bodem van de zee ligt. Overleef jij en je eiland de heftige strijd met deze vijand?

Verdedig je eiland tegen de indringers

Spirit Island is een complexe en thematische coöperatieve game over het verdedigen van je eilandhuis tegen koloniserende indringers. Spelers zijn verschillende geesten van het land, elk met zijn eigen unieke elementaire krachten. Elke beurt kiezen spelers tegelijkertijd welke van hun krachtkaarten ze willen spelen, waarbij ze energie betalen om dit te doen.

Voor het spelen van deze uitbreiding heb je de basisversie Spirit Island nodig.


Eigenschappen


EAN
0850008736186
Merk
Greater Than Games
Leeftijd - min
13
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Complexiteit
5
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd