The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic + On the Brink, In the Lab and State of Emergency insert van Folded Space

Pandemic + On the Brink, In the Lab and State of Emergency insert (FS-PND)

Ben je in het bezit van het Pandemic basisspel en de uitbreidingen? Vind je het vervelend dat alle games in losse dozen zitten? Deze insert van Folded Space is de oplossing!

€ 11,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Coöperatief

Beschrijving Pandemic + On the Brink, In the Lab and State of Emergency insert (FS-PND)


Om het Pandemic basisspel en de beschikbare uitbreidingen op te bergen zit je goed met de insert van Folded Space. Deze tray plaats je in de speeldoos van het originele spel, waarmee je geordende ruimte creëert voor alle spelonderdelen van het basisspel en onderstaande uitbreidingen:

  • Pandemic: On The Brink
  • Pandemic: In The Lab
  • Pandemic: State Of Emergency

De insert is niet alleen een opbergoplossing, maar kan ook tijdens het spelen gebruikt worden. De bakjes zijn namelijk los te halen, wat zorgt voor een verbeterde gameplay.

Hoe het werkt? Plaats de tray in de speeldoos van het originele spel. Omdat je de verschillende bakjes kunt loshalen, kun je per uitbreiding de spelonderdelen netjes in alle vakken kwijt. Fijne bijkomstigheid: speelkaarten die gesleeved zijn passen gewoon in de daarvoor bestemde bakjes. Het spelregelboek en het spelbord kun je boven op de insert kwijt, of in een van de uitbreiding-speeldozen.

Spelregels Pandemic basisspel

Ben je op zoek naar de spelregels van het coöperatieve bordspel Pandemic? Of zoek je meer informatie over het spelverloop? We hebben een artikel geschreven waarin we alle informatie voor je op een rijtje gezet hebben.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Op zoek naar meer informatie over de Pandemic uitbreidingen en varianten? In dit artikel hebben we zowel de beschikbare uitbreidingen als varianten uitgebreid toegelicht.

Eigenschappen


EAN
3800500972848
Merk
Folded Space
Complexiteit
3
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd