The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Beverclan

Met Beverclan, de opvolger van Beverbende ruil je kaarten en wordt je geheugen op de proef gesteld. 

€ 13,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Beverclan


Beverclan is de lang verwachte opvolger van Beverbende. Deze keer moeten spelers hoge getallen of gelijke getallen in hun burcht zien te krijgen. Maar de kaarten worden snel geruild. Weet jij nog welke je in je bezit hebt?

Tactisch geheugenspel

Bevercan is een tactisch geheugenspel waarbij iedere speler vier kaarten krijgt voorgeschoteld. Je mag er slechts twee van bekijken en daarna wordt je hersenen aan het werk gezet om zo goed mogelijk te onthouden hoeveel punten je hebt. Door middel van ruilacties met de afdekstapel en medespelers tracht je deze keer zo veel mogelijk punten in je bezit te hebben. En als het maar even kan, je medespelers op te zadelen met lage puntenaantallen. Dat kan door op het juiste moment gebruik te maken van de juiste actiekaarten.

Ideaal voor gezinnen met kinderen

Beverclan is een leuk familiespel die een avond vol speelplezier garandeert voor het hele gezin. Na enkele speelrondes wordt meteen duidelijk wie er het beste geheugen heeft. Met Beverclan slaagt spelontwikkelaar 999 Games er weer in om een populair en succesvol gezelschapsspel op de markt te brengen. Door de compacte verpakking is Beverclan makkelijk mee te nemen op reis.

Eigenschappen


EAN
8719214425586
Merk
999 Games
Leeftijd - min
7
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
15
Speelduur - max
20
Nederlands
Ja
Complexiteit
1