The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Iberia, Rising Tide, Fall of Rome insert van Folded Space

Pandemic Iberia, Rising Tide, Fall of Rome insert (FS-PND+)

De makers van het coöperatieve bordspel Pandemic hebben opzichzelfstaande System series spellen uitgebracht. Om deze bordspellen netjes op te ruimen, koop je deze insert van Folded Space.

€ 11,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Coöperatief

Beschrijving Pandemic Iberia, Rising Tide, Fall of Rome insert (FS-PND+)


Buiten het originele Pandemic basisspel hebben de makers een aantal spellen uitgebracht binnen de System reeks:

  • Pandemic: Iberia
  • Pandemic: Rising Tide
  • Pandemic: Fall of Rome

Om deze spellen netjes op te bergen heeft Folded Space een insert ontworpen, die ook tijdens het spelen van een van de bordspellen gebruikt kan worden.

De insert is in eerste instantie ontworpen voor Pandemic Iberia, maar is dus ook te combineren met Pandemic Rising Tide of Pandemic Fall of Rome.

Hoe het werkt? Plaats de insert in de speeldoos van het betreffende spel. Omdat je de verschillende bakjes kunt loshalen, kun je per editie de spelonderdelen netjes in alle vakken kwijt. Zelfs als je de speelkaarten hebt gesleeved, passen ze in de betreffende bakjes. Het spelregelboek en het spelbord kun je boven op de insert kwijt.

Spelregels Pandemic basisspel

Op zoek naar de spelregels van Pandemic? Of wil je meer informatie over het spelverloop van dit coöperatieve bordspel? We hebben een artikel geschreven waarin alle informatie voor je op een rijtje gezet hebben.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Zoek je meer informatie over de Pandemic uitbreidingen voor het basisspel of de varianten het bordspel? In dit artikel hebben we zowel de uitbreidingen als varianten uitgebreid toegelicht.

Eigenschappen


EAN
3800501487242
Merk
Folded Space
Complexiteit
3
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd