The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Crystal Palace

Steel de show met jouw land op de wereldtentoonstelling in dit gezelschapsspel van White Goblin. 

€ 54,99

Nog 11 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Crystal Palace


In Crystal Palace vertegenwoordigt iedere speler een land op de eerste wereldtentoonstelling in Londen in 1851. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat jouw land de meest aandacht krijg op dit evenement. Steel de show met spectaculaire uitvindingen en zoek steun bij de meest geniale en invloedrijkste personen. Dit had een makkelijke taak geweest mocht jouw land over onbeperkte middelen hebben beschikt, maar dat is niet het geval. Kies dus bewust tussen kleine investeringen en ongunstige leningen. 

Bepaal zelf je inzet

Dit spel van White Goblin kan het best worden omschreven als een dice placement spel. Spelers mogen zelf bepalen wat de waarde van hun dobbelstenen is. Maar er is een addertje onder het gras. Hogere waarden kosten nu eenmaal meer geld. Strijd met de dobbelstenen om de beste grondstoffen, waardevolle patenten en geleerde koppen. Het spel geeft je de mogelijkheid om interessante mensen als Phileas Fogg , Levi Straus en Charlotte Bronté te ontmoeten en uitzonderlijke uitvindingen te doen zoals de Denkmachine, de Bierglasteller en de Klimaatomvormer.

Crystal Palace is geen eenvoudig spel en vergt dus wat inspanning om kennis te maken met de spelregels. Eens je deze onder de knie hebt, zal je merken dat het moeilijk is om het spel aan de kant te leggen. Een uitdagend gezelschapsspel voor de ervaren speler.


Eigenschappen


EAN
8718026303716
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
150
Nederlands
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
11

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd