The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Pendulum NL

Tijd is de kostbaarste hulpbron als je probeert over Dünya te regeren in Pendulum van 999 Games.

€ 59,99

Nog 7 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Pendulum NL


In de eeuwen dat Surcil, de Tijdloze Koning, over Dünya regeerde, bracht hij de wereld vrede en voorspoed. Nu is de Tijdloze Koning verdwenen. In zijn rijk heerst wanorde en op het Grote Plein van Montbrielle is de grote ijzeren klok tot stilstand gekomen. Legenden voorspellen dat als een leider werkelijk de Tijdloze Koning opvolgt, hij naar het Grote Plein loopt en met een duw aan de slinger een nieuw tijdperk van voorspoed inluidt.

Gebruik tijd als hulpbron

In het Pendulum-spel is elke speler een krachtige, unieke nobele strijder om de tijdloze koning op te volgen als de ware heerser van Dünya. Spelers voeren het bevel over hun arbeiders, voeren strategieën uit en breiden de provincies in hun domein in realtime uit om middelen te verzamelen en de vier overwinningssporen te bereiken: macht, prestige, populariteit en legendarische prestatie.

In Pendulum moeten spelers werkelijke tijd gebruiken als hulpmiddel bij het beheren van hun strategie om hun tegenstanders te verslaan, tijd gebruiken voor verschillende actietypes en deze balanceren met tijd besteed aan plannen en analyseren. De winnaar is de speler die zijn tijd het meest effectief beheert en investeert en die de beste motor bouwt, niet de speler die het snelst handelt.

Spel zonder beurten

Pendulum is een real-time strategisch spel. Spelers spelen zonder beurten en gebruiken tijd om hun strategie uit te voeren. Een vooruitstrevend gezelschapsspel van 999 Games.


Eigenschappen


EAN
8719214429010
Merk
999 Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
60
Speelduur - max
90
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
7