The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

The Road to Canterbury

Verleid pelgrims tot de Zeven Hoofdzonden en vergeef het hen in ruil voor geld in het gezelschapsspel The Road to Canterbury. 

€ 44,99

Nog 9 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving The Road to Canterbury


Hebzucht, trots, vraatzucht, toorn, wellust, luiheid en afgunst - de beruchte 'zeven hoofdzonden'. Voor de gelovigen wekken ze afschuw op. Voor jou daarentegen bieden ze een prachtige zakelijke kans!

Pelgrimstocht naar Canterbury

In The Road to Canterbury speel je de rol van een middeleeuwse pardoner die de weg naar Canterbury aflegt om pelgrims te verleiden met de Zeven Hoofdzonden - en deze zonden vervolgens tegen een vergoeding vergeeft! Elke zonde waarmee een speler een pelgrim verleidt, verhoogt het geldbedrag dat wordt betaald als die zonde wordt vergeven, maar brengt ook de dood een stap dichterbij, die je klanten dreigt te doden!

Spelers maken ook gebruik van nep-heilige relikwieën om speciale acties uit te voeren. Bonussen worden toegekend aan spelers die elke pelgrim het meest corrumperen terwijl ze op weg zijn naar Canterbury. Spelers scoren ook een bonus van de Pardoner's Guild omdat ze als eerste Pilgrims hebben verleid om elk van de Zeven Hoofdzonden te begaan. Spelers worden verder beloond voor het uitvoeren van Last Rites for Pilgrims als ze overlijden. Wanneer de pelgrims aan het einde van het spel uiteindelijk Canterbury bereiken, ontvangen spelers bonussen van de compagnieën van pelgrims waarvoor ze de meeste zonden hebben vergeven, plus een bonus van Canterbury voor de meest vergevingsgezinde pardoner langs de weg.

De speler die het meeste geld verdient als gewetenloze pardoner, wint het spel!


Eigenschappen


EAN
0609456648516
Merk
Eagle Gryphon Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
3
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Engels
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
9

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals The Road to Canterbury