The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Dobbelspelletjes

backgammon regels

Backgammon spelregels

Backgammon is een spannend spel dat er in het begin misschien wat verwarrend uit kan zien. Zeker als je meekijkt met ervaren backgammon spelers lijkt het alsof de stenen over het bord vliegen. De regels van backgammon zijn eigenlijk best simpel en snel te leren.

Dobbelspel Met z'n zessen uitleg

Met z'n zessen

Met een handvol dobbelstenen een zo´n groot mogelijk veelvoud van zes gooien. Dat is het doel in dit leuke dobbel-drinkspel.

Dobbel-drankspel Seven Eleven Double regels

Seven Eleven Double

Een zeven, een elf of dubbel. Dat is hetgeen je moet zien te gooien in dit dobbel-drinkspel om je vrienden aan het drinken te krijgen.

Drankspel Arrogance spelregels

Arrogance

Hoe zeker ben jij dat je het juiste getal gaat gooien? Wie wat arrogant lijkt te worden zal uiteindelijk heel wat moeten drinken.

Drankspel Deelspel uitleg

Deelspel

In dit hippe drankspel moet je drinken wanneer je bepaalde combinaties gooit. Staat het geluk aan jouw kant?

Dobbel je zat spelregels

Dobbel je zat

Het lot van de speler hangt af van het aantal ogen dat hij of zij gooit. Wie gooit het beste? Of heeft het meeste geluk?

Regels Op de markt drankspel

Op de markt

Een drankspel dat je zo lang als je wilt kan blijven spelen. Je hebt enkel een dobbelsteen en een pak speelkaarten nodig.

Dobbelspel Bresk! speluitleg

Bresk!

Het dobbelspel Bresk! is een combinatie van Scrabble, Yahtzee en kruiswoordpuzzels. Een pittig taalspelletje voor 2 tot 5 spelers.

Drankspel Mexxen spelregels

Mexxen

Het spel Mexxen kan worden gespeeld met zoveel personen als je zelf wilt en is ideaal als je het drinktempo omhoog wilt schroeven.

Yahtzee spelregels

Yahtzee

Een simpel en leerzaam spel voor alle leeftijden. De speler met het hoogste puntentotaal na afloop van alle 13 rondes is de winnaar.