The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
De Vergeten Stad

De Vergeten Stad

Bereid je voor op een spannende zoektocht naar een legendarische vliegmachine die begraven ligt in de ruïnes van een vergeten stad in de woestijn. 

€ 27,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Coöperatief

Beschrijving De Vergeten Stad


Bereid je voor op een spannende zoektocht naar een legendarische vliegmachine die begraven ligt in de ruïnes van een vergeten stad in de woestijn. Je moet samenwerken met je teamgenoten en elke beschikbare uitrusting gebruiken in de hoop de brandende zon en de meedogenloze zandstorm te overleven. Vind de vliegmachine en vlucht voordat jullie verloren raken in De Vergeten Stad!

Een compleet nieuwe uitdaging: bekende elementen aangevuld met nieuwe mechanismen. Het vervolg op de bestseller “Het Verboden Eiland” – ideaal voor spelers die een nieuwe uitdaging zoeken! Spelers beschikken over unieke vaardigheden en kunnen zelf de moeilijkheidsgraad bepalen waardoor het spel uitdagend en spannend blijft. Combineer coördinaten om de brokstukken van de legendarische vliegmachine te vinden en probeer op tijd te vluchten. Een coöperatief spel: spel niet tegen, maar met elkaar!

Eigenschappen


EAN
8718023601181
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
30
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
2