The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Winactie: Speelgoed van het Jaar 2021-pakket

Winactie Speelgoed van het Jaar 2021-pakket
Via The Game Room kun jij het speciale Speelgoed van het Jaar 2021-pakket van 999 Games winnen. Dit pakket bevat Stay Cool, Exit: Het Betoverde Bos en Clever.

Begin deze maand zijn de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021. Uitgever 999 Games heeft, net als vorig jaar, vele titels weten binnen te slepen. Dit grote succes wordt gevierd met een speciaal spellenpakket van 3 prijswinnaars/genomineerden van Speelgoed van het Jaar. Jij kunt dit spellenpakket winnen!

Over het spellenpakket

Het speciale spellenpakket bestaat uit Stay Cool, Exit: Het Betoverde Bos en Clever (basisspel).

Clever 

Clever is een slim dobbelspelletje waarbij je zoveel mogelijk punten moet scoren. Spelers gooien met gekleurde dobbelstenen. Het aantal ogen en de kleuren van de dobbelstenen corresponderen met een score op het score-vel. Kies slim en creëer combo’s voor extra veel punten. Clever is geschikt voor 1-4 spelers vanaf 8 jaar.

Exit: Het Betoverde Bos

Exit: Het Betoverde Bos is één van nieuwste aanwinsten in de spannende escape room spellen-reeks. In totaal zijn er ruim 16 edities van Exit verschenen en de teller is still counting. In Exit: Het Betoverde Bos moet je als team uit het mysterieuze bos zien te ontsnappen. Dit doe je door puzzels en raadsels binnen de gestelde tijd op te lossen.

Stay Cool

In het partyspel Stay Cool krijgen spelers in een razend tempo ogenschijnlijk makkelijke vragen voorgeschoteld. Een tikkende timer en meerdere vragen die door elkaar worden geroepen maken dat de ‘quiz’ een pittige uitdaging is. Wie houdt zijn hoofd koel en kan goed multitasken? Stay Cool is geschikt voor 3-7 spelers vanaf 12 jaar.

Meedoen met de winactie

Meedoen met onze winactie is heel simpel. Ga naar onze Facebookpagina en vertel ons in een reactie op de winactie post waarom jij dit mooie pakket wilt winnen en met wie je een spelletjesavond wil inplannen om deze spellen te spelen Wij geven het spel 1x weg. Meedoen kan t/m woensdag 29 september 2021.

Terug naar overzicht