The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Terra Mystica

Terra Mystica is een strategisch bordspel van White Goblin waarin je 1 van de 14 volkeren leidt die het terrein op het speelbord proberen te veranderen om er gebouwen op te bouwen. 

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Prijs

Beschrijving Terra Mystica


Terra Mystica is een strategisch spel waarbij je met een van de 14 volkeren het terrein op het bord naar je hand probeert te zetten. Werk op het juiste moment samen met medespelers om het maximale uit het spel te halen.

Bouw gebouwen

Het doel van het spel is om met het gekozen volk het terrein op het speelbord vol te bouwen met gebouwen. Hiervoor zal je soms een beroep moeten doen opo medespelers in de buurt, maar anderzijds kunnen ze je ook belemmeren in je expansiedrift. Kies de juiste strategie en verkrijg voordelen door samenwerking zonder dat dit nadeel heeft voor je uitbreidingsmogelijkheden. Upgrade je gebouwen en verkrijg meer inkomsten zoals arbeiders, priesters, geld en kracht. Of bouw tempels om invloed te krijgen op de elementen vuur, water, lucht en aarde.

Spannend tactisch spel voor het hele gezin

Terra Mystica van White Goblin is een strategisch spel waarbij je met een van de volkeren het terrein uitbouwt. Ieder volk heeft zijn unieke eigenschappen en voordelen in gecombineerd met de bonuskaarten. Zet ze op het juiste moment in om het spel naar je hand te zetten. Spanning tot het laatste moment verzekerd!


Eigenschappen


EAN
8718026301095
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Nederlands
Ja
Complexiteit
5