The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Keer op Keer Scoreblok 3 stuks Level 2, 3 en 4

Keer op Keer Scoreblok 3 stuks Level 2, 3 en 4

Drie scoreblokken met drie verschillende levels voor nog meer uitdagingen in het dobbelspel Keer op Keer van 999 Games.

€ 9,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Accessoires

Beschrijving Keer op Keer Scoreblok 3 stuks Level 2, 3 en 4


Krijg je maar niet genoeg van het dobbelspel Keer op Keer? Dan kan je wellicht nog extra aanvullende scoreblokken gebruiken. In deze uitbreiding zitten drie blokken met verschillende levels voor nog meer uitdaging.

Dobbelplezier voor het hele gezin!

Keer op Keer is een gezellig dobbelspel waarmee je een hele avond zoet bent. Het gezelschapsspel van 999 Games daagt spelers uit niet alleen op vlak van geluk, maar ook van strategie. Tracht zo snel mogelijk kolommen en gebieden in dezelfde kleur te vullen. Niet alleen moet je dus goed gooien, maar ook je puzzelvaardigheid wordt op de proef gesteld.

Kies bij elke beurt een gedobbelde kleur en cijfer. Deze mag je combineren waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur ook mag aankruisen. Je scoort niet alleen punten door de steeds de juiste keuze te maken, maar door goed te kiezen belemmer je ook je medespelers in hun strategie.

Zet je medespelers een hak met de juiste strategie

Kies verstandig en vergroot je eigen keuzemogelijkheden uit door je speelveld uit te breiden. Niet alleen scoor je punten met volledige kolommen, maar je kunt ook bonussen verdienen als je alle vakjes van een bepaalde kleur hebt aangekruist. Heeft een speler twee volledige kleuren afgevinkt, dan eindigt het spel. Wie behaalt de meeste punten?
Eigenschappen


EAN
8719214426088
Merk
999 Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
15
Speelduur - max
20
Nederlands
Ja
Complexiteit
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd