The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Clever extra scoreblokken

Twee scoreblokken voor het dobbelspel Clever. Zo kun je opnieuw urenlang spelen!

€ 9,99

Nog 3 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Accessoires

Beschrijving Clever extra scoreblokken


Urenlang Clever gespeeld? Dan zijn je scoreblokken misschien al helemaal vol! Met deze Clever extra scoreblokken krijg je twee scoreblokken en kun je er weer vol tegenaan!

Gooi en kies tactisch

Op zich lijkt het dobbelspel Clever heel eenvoudig: gooi de dobbelstenen en kies de juiste dobbelsteen om punten te scoren in een van de vijf categoriëen. Afhankelijk van de kleur van de dobbelsteen kan je punten scoren in een bepaalde categorie. Maar pas op: want alle waardes lager dan de gekozen dobbelsteen verdwijnen in het zilveren dienblad en bieden potentieel belangrijke punten voor je tegenstanders.

Actief speelplezier voor het hele gezin

Net omdat in dit tactische dobbelspel alle spelers voortdurend bezig zijn, is het een echte aanrader voor het hele gezin. Niet alleen de actieve speler kan immers punten scoren, maar ook de spelers die niet aan de beurt zijn kunnen punten behalen. Zo blijft het tot het einde spannend! Lees hier alvast de spelregels van Clever.

999 Games heeft dankzij het succes van Clever ook nog spelvarianten op de markt gebracht. Zo kunnen fans ook plezier beleven aan Dobbel zo Clever en Clever tot de derde macht.


Eigenschappen


EAN
8719214426101
Merk
999 Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
3