The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Eastern Empires

Eastern Empires is een strategisch bordspel van 999 Games op basis van de wereldgeschiedenis. Word jij de machtigste beschaving? 

€ 149,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Bordspellen

Beschrijving Eastern Empires


Eastern Empire is een strategisch bordspel van 999 Games dat gebaseerd is op de wereldgeschiedenis. Kan jij met een van de verschillende volken de machtigste beschaving ter wereld worden?

Strategisch bordspel op basis van wereldgeschiedenis

Speel met de Perziërs, het volk van het Babylonische rijk of de Indus-beschaving en leid je beschaving naar de top van de wereld. Breid je bevolking uit, drijf handel met anderen en bevorder je cultuur om punten te bemachtigen. Vergroot je macht in het spel door het drijven van handel en controle te krijgen over gebieden. Maar pas op dat dit niet leidt tot oorlog!

Vorm allianties met een goede langetermijnstrategie

Het speelbord van Eastern Empires strekt zich uit van de Eufraat en Tigris in Midden-Oosten tot de Ganges in het verre Oosten. Interactie met je medespelers is een belangrijk middel in dit spel, evenals een langetermijnstrategie. Drijf handel, vorm allianties en haal voordeel uit je tactiek, tot je de machtigste beschaving van allemaal bent. Maar pas op dat je machtslust niet leidt tot oorlog wat je beschaving kan schaden.

Het spel kan worden gecombineerd met Western Empires. Zo vorm je het spel Mega-Civilization wat gespeeld kan worden met wel 18 spelers.


Eigenschappen


EAN
8720289470838
Merk
999 Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
3
Aantal spelers - max
9
Speelduur - min
180
Speelduur - max
780
Engels
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd