The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Engelstalig expertspel Terraforming Mars van Stronghold Games

Terraforming Mars EN

In het Engelstalige Terraforming Mars expertspel van Stronghold Games sta je aan het hoofd van een corporatie. Samen met je concurrenten terravormen jullie de onbewoonbare planeet Mars.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Terraforming Mars EN


Je leeft in het jaar 2400. Planeet aarde is overbevolkt. Grondstoffen om te kunnen overleven slinken snel. Om de mensheid te redden moet er uitgeweken worden naar een andere planeet.

In Terraforming Mars probeer je op de Rode Planeet een beschaving op te bouwen. Mars is echter onbewoonbaar voor de mens en het is jouw taak de planeet te terravormen.

De Wereldregering heeft een Terraforming Committee opgezet die alle ondernemingen en corporaties op aarde opgeroepen hebben om bij te dragen aan het terravormen van Mars.

Als hoofd van jouw corporatie ga je samen met je medespelers de concurrentie aan om de Rode Planeet te temmen. Er moeten drie hoofddoelen volbracht worden: de temperatuur en het zuurstofgehalte moeten worden verhoogd en oceanen moeten worden aangelegd.

Tijdens het spel speel je projectkaarten en zorg je ervoor dat de productie van je grondstoffen vergroot worden. Met je grondstoffen plaats je steden, oceanen of groene tegels op het spelbord. Om extra overwinningspunten te behalen streef je naar het behalen van zoveel mogelijk prijzen en mijlpalen.

Zodra de drie hoofddoelen zijn volbracht, is de corporatie met de meeste overwinningspunten de winnaar van het spel!

Terraforming Mars bordspel

Expertspel Terraforming Mars kent veel tactische en strategische kanten. Ben je op zoek naar de spelregels van dit expertspel? In dit artikel kun je alle spelregels en het spelverloop van dit expertspel vinden.

Terraforming Mars uitbreidingen

Om het spel nóg spectaculairder te maken kun je uitbreidingen toevoegen aan het basisspel. We hebben een artikel geschreven waarin we Terraforming Mars uitbreidingen bespreken, maar ook het Ares Expedition kaartspel en accessoires.

Eigenschappen


EAN
0696859265808
Merk
Stronghold Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Nederlands
Ja
Complexiteit
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd