The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Blauwe Pandemic Legacy Seizoen 1 van Z-Man Games

Pandemic Legacy Seizoen 1 NL - Blauw

Spellen uit de Pandemic Legacy series zijn opzichzelfstaande spellen bedacht door de makers van Pandemic en Risk Legacy. Pandemic Legacy Seizoen 1 is het eerste spel uit deze reeks.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic Legacy Seizoen 1 NL - Blauw


In Pandemic Legacy Seizoen 1 van Z-Man Games staat de wereld op de rand van de afgrond. Een virus, sterker dan ooit, is uitgebroken. Maar er is niets wat jullie als getraind team van wetenschappers die ziektes bestrijden niet aankunnen.

Maar wanneer de maanden voorbij vliegen, wordt het virus sterker. Iedere volgende maand heeft nieuwe uitdagingen en de acties die je uitvoert hebben invloed op de komende maanden.

Tijdens het spel open je verzegelde pakketten, vind je verborgen informatie en geheimen die de wereld kunnen veranderen. Personages krijgen littekens, steden raken in paniek en de ziektes blijven zich maar muteren. Passen jullie je als team van wetenschappers snel genoeg aan om de wereld te redden?

Let op: de speldoos van Pandemic Legacy Season 1 is uitgebracht in twee verschillende kleuren, een blauwe en een rode versie. De inhoud van beide versies en het spel zelf is echter helemaal hetzelfde. Dit is de blauwe versie.

Dit opzichzelfstaande spel voor 2-4 personen kan niet in combinatie met het basisspel Pandemic gespeeld worden.

Spelregels Pandemic basisspel

Wil je meer weten over basisspel Pandemic? Neem dan een kijkje naar dit artikel, waar we alle spelregels en het spelverloop van het coöperatieve bordspel met je doorlopen.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Zoek je meer informatie over alle Pandemic uitbreidingen en varianten? In dit artikel vind je alle informatie!

Eigenschappen


EAN
0681706911762
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd