The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Legacy Seizoen 1 van Z-Man Games

Pandemic Legacy Seizoen 1 NL - Rood

Spellen uit de Pandemic Legacy series zijn opzichzelfstaande spellen bedacht door de makers van Pandemic en Risk Legacy. Pandemic Legacy Seizoen 1 is de eerste versie uit de Legacy reeks.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic Legacy Seizoen 1 NL - Rood


In Pandemic Legacy Seizoen 1 van Z-Man Games is het noodlot toegeslagen en staat de wereld op de rand van de afgrond. Er is een virus uitgebroken die sterker dan ooit is. Maar, als getraind team van wetenschappers die ziektes bestrijden is er niets wat jullie niet aan kunnen.

Totdat jullie ontdekken dat het virus sterker alsmaar sterker wordt. Zodra januari in februari overgaat, blijft het virus zich versterken. Iedere aankomende maand brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en de acties die je uitvoert hebben invloed op de komende maanden.

Gedurende het spel open je verzegelde pakketten, ontdek je verborgen informatie en kom je achter wereld veranderende geheimen. Jullie personages raken gewond en krijgen littekens, volledige steden raken in paniek en de ziektes blijven zich maar muteren. Zijn jullie als team van wetenschappers in staat snel genoeg te veranderen om de wereld te redden?

Let op: de speldoos van Pandemic Legacy Season 1 is uitgebracht in twee verschillende kleuren, een blauwe en een rode versie. De inhoud van beide versies en het spel zelf is echter helemaal hetzelfde. Dit is de rode versie.

Je kunt Pandemic Legacy Season 1 met 2-4 personen spelen. Dit opzichzelfstaande spel kan echter niet in combinatie met het basisspel Pandemic gespeeld worden.

Spelregels Pandemic basisspel

Heb je meer informatie nodig over het Pandemic basisspel? In dit artikel nemen we alle spelregels en het spelverloop van het coöperatieve bordspel met je door.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Ben je op zoek naar meer informatie over de beschikbare Pandemic uitbreidingen en varianten? In dit artikel vind je alle informatie!

Eigenschappen


EAN
0681706911779
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd