The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Paladijnen van het Westelijk Koninkrijk

Paladijnen van het Westelijk Koninkrijk

Verdedig je stad en breid je koninkrijk uit tijdens de turbulente tijden in het West-Frankische Rijk.  Een must-have gezelschapsspel van White Goblin.

€ 64,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Paladijnen van het Westelijk Koninkrijk


Paladijnen van het Westelijk Koninkrijk is een gezelschapsspel van White Goblin dat zich afspeelt tijdens de turbulente tijden in het West-Frankische Rijk, rond het jaar 900. Er worden tal van pogingen gedaan om de stad op te bouwen, maar de omliggende gemeentes worden bedreigd door invallen. Saracenen verkennen de grenzen terwijl de Vikingen rijkdom en vee plunderen. En dan zijn er nog de Byzantijnen in het Oosten die dreigen.

Breid je koninkrijk uit

Spelers gaan te werk als nobele mannen en vrouwen om het koninkrijk uit te bouwen. Huur arbeiders uit de stad in om je te verdedigen tegen vijanden. Bouw versterkingen en verspreid het geloof in het land. Je krijgt gelukkig hulp van de ridders die de koning heeft gestuurd. Zadel dus je paarden en trek ten strijde.

Verdien als speler zoveel mogelijk overwinningspunten door buitenposten en versterkingen te bouwen, monniken uit te zenden en de confrontatie met buitenstaanders aan te gaan. Het spel loopt door tot de zevende ronde. Met Paladijnen van het Westelijk Koninkrijk heeft spelontwikkelaar weer een succesvol strategisch gezelschapsspel in zijn rangen. Leuk voor een gezellige spelavond waar wel wat uitdaging mag aan zitten.


Eigenschappen


EAN
8718026304898
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Complexiteit
4