The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Machi Koro Metropool

Uitbreiding van Machi Koro waarin jouw burgermeesterschap  op het spel staat. Maak jouw stad nog grootser in dit gezelschapsspel van White Goblin. 

€ 12,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Machi Koro Metropool


Na een succesvolle campagne staat nu jouw burgemeesterschap op het spel tijdens de nieuwe verkiezingen. De inwoners zijn niet meer onder de indruk van je fabrieken en winkelcentra en dus zal je het grootser moeten aanpakken. Maak van Machi Koro een echte wereldstad in de uitbreiding Metropool.

Bouw je eigen stad

In het gezelschapsspel Machi Koro van White Goblin is het jouw taak als burgermeester om de stad uit te bouwen. Een moeilijke opdracht want momenteel bestaat het enkel uit een tarweveld, een bakkerij en een enkele dobbelsteen. 

Gewapend met deze laatste is het aan jou om de eisen van de burgers te realiseren. Zorg voor banen, bouw een pretpark, een aantal fabrieken en als het nog even kan misschien ook nog een zendmast. Zorg voor inkomsten in de stad waardoor Machi Koro kan uitgroeien tot de grootste stad in de regio. Dat kan door te bouwen of door te gaan stelen bij naburige steden. 

Snelspelend dobbelspel

Machi Koro is een snel spelend dobbelspel van ontwikkelaar White Goblin. Door te gooien met dobbelstenen kun je gebouwen bouwen in je stad. Maar andere spelers kunnen ook profiteren van jouw worp waardoor er weinig saaie wachtmomenten zitten in dit spel. Machi Koro is een leuk en vermakelijk gezelschapsspel voor groepen tot vier spelers. 

Voor Machi Koro: Metropool is het basisspel vereist. 

Lees de spelregels voor Machi Koro
Eigenschappen


EAN
8718026301651
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
7
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
40
Nederlands
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd