The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Hansa Teutonica Big Box

Hansa Teutonica Big Box

Bouw netwerken van kooplieden langs de wegen en marktsteden van de Hanze in dit gezelschapsspel.


Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Hansa Teutonica Big Box


Het meermaals bekroonde strategiespel Hansa Teutonica is terug in een Big Box-editie met het basisspel en alle uitbreidingen.

Zet handelsroutes op tussen steden

In het spel proberen spelers hun status als koopman in de Hanze te vergroten door op verschillende manieren prestigepunten te verdienen. Ze kunnen bijvoorbeeld proberen een netwerk van telkantoren op te zetten in nieuwe Hanzesteden door een volledige handelsroute tussen twee steden te bezetten - maar voordat dat gebeurt, kunnen spelersfiches ook worden vervangen door andere spelers. Spelers kunnen er ook naar streven hun handelsvaardigheden te ontwikkelen en hun vaardigheden tijdens het spel te verbeteren. Met slechts twee acties per beurt en een verscheidenheid aan betwiste kansen, is elke beurt even snel en strategisch veeleisend.

Interactief strategisch gezelschapsspel

  • Hansa Teutonica is een zeer interactief strategiespel waarin spelers elkaar elke beurt blokkeren, maar het geeft sluwe spelers die geblokkeerd worden ook de kans om er voordeel uit te halen. De vele mogelijke strategieën van het spel kunnen ook worden getest en geperfectioneerd op de verschillende spelborden van de geliefde uitbreidingen Britannia en East.

     De strategische klassieker in een nieuwe Big Box editie inclusief:
  • 3 speelborden
  • 9 opdrachtkaarten
  • uitbreiding Gunst van de Keizer


Eigenschappen


EAN
8718026304430
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
3
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
45
Speelduur - max
90
Nederlands
Ja
Complexiteit
4