The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Gaia Project NL

Gaia Project is de opvolger van het gezelschapsspel Terra Mystica van White Goblin. 

€ 84,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Prijs

Beschrijving Gaia Project NL


Gaia Project is het vervolg op het succesvolle en bekroonde Terra Mystica van White Goblin. Opnieuw ga je met een van de 14 volkeren aan de slag. Ditmaal ga je planeten in de ruimte koloniseren.

Koloniseer planeten

Het doel van het spel is om met het gekozen volk het terrein op het speelbord vol te bouwen met gebouwen. Hiervoor zal je soms een beroep moeten doen opo medespelers in de buurt, maar anderzijds kunnen ze je ook belemmeren in je expansiedrift. Kies de juiste strategie en verkrijg voordelen door samenwerking zonder dat dit nadeel heeft voor je uitbreidingsmogelijkheden. Upgrade je gebouwen en verkrijg meer inkomsten zoals arbeiders, priesters, geld en kracht. En investeer in verschillende verschillende onderzoeksgebieden om je galactische uitbreidingsdrift te versnellen.

Spannend tactisch spel voor het hele gezin

Terra Mystica van White Goblin is een strategisch spel waarbij je met een van de volkeren het terrein uitbouwt. Ieder volk heeft zijn unieke eigenschappen en voordelen in gecombineerd met de bonuskaarten. Zet ze op het juiste moment in om het spel naar je hand te zetten. Spanning tot het laatste moment verzekerd!


Eigenschappen


EAN
8718026302498
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
120
Nederlands
Ja
Complexiteit
5

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd