The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
De Zoektocht naar El Dorado: Helden & Demonen

De Zoektocht naar El Dorado: Helden & Demonen

Nieuwe avonturen tijdens de zoektocht naar El Dorado! Deze uitbreiding van 999 Games bevat onder meer nieuwe terreintegels, grotfiches en expeditiekaarten die extra uitdaging bieden. 

€ 22,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Bordspellen

Beschrijving De Zoektocht naar El Dorado: Helden & Demonen


De Zoektocht naar El Dorado: Helden en Demonen is de uitbreiding van het spannende gezelschapsspel van 999 Games. De expansie bevat nieuwe terreintegels, grotfiches en expeditiekaarten waardoor spelers verzekerd zijn van nog meer uitdaging. De introductie van demonenkaarten laat dan weer toe om medespelers dwars te zitten.

Overwin de obstakels onderweg

In De Zoektocht naar El Dorado gaan spelers als expeditieleider op zoek naar de mysterieuze gouden stad. Wie als eerste de stad bereikt, wint het spel. Het gezelschapsspel bestaat uit een speelbord waarover spelers kunnen bewegen met hun deck kaarten. Deze bestaan uit een team van padvinders, reizgers en zeelieden die je te pas en onpas zullen helpen. Stel het beste deck samen en bewandel de routes het snelst van alle spelers. Maar opgepast, want onderweg komt je kolkende rivieren, dichtbegroeide regenwouden en onbekende stammen tegen.

Tactiek en moed

Met de beginkaarten kunnen spelers de keuze maken om door de Amazone te trekken of op de markt andere teamleden aan te stellen of uitrusting te kopen. Onderweg moet je verschillende obstakels overwinnen. Bereik je El Dorado als eerste samen met een andere speler, dan wint de speler die het meeste obstakels heeft overwonnen. De Zoektocht naar El Dorado is een gezelschapsspel van 999 Games dat in verschillende moeilijkheden kan worden gespeeld. Lees hier de basisregels.

Bereik jij als eerste de stad El Dorado?Eigenschappen


EAN
8720289470180
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd