The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Clever tot de 3e macht

Clever tot de 3e macht

Clever tot de derdemacht is het derde deel van de razendpopulaire dobbelsensatie Clever van 999 Games.

€ 15,99

Nog 3 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen

Beschrijving Clever tot de 3e macht


Clever tot de derde macht is het derde deel in de razendpopulaire dobbelspelreeks Clever van 999 Games. Speel verder waar je gebleven was met dezelfde basisregels. Alleen biedt deze editie nieuwe scoremogelijkheden en bonussen waardoor spelers voor nog grotere tactische uitdagingen staan.

Gooi en kies tactisch

Op zich lijkt het dobbelspel Clever heel eenvoudig: gooi de dobbelstenen en kies de juiste dobbelsteen om punten te scoren in een van de vijf categoriëen. Afhankelijk van de kleur van de dobbelsteen kan je punten scoren in een bepaalde categorie. Maar pas op: want alle waardes lager dan de gekozen dobbelsteen verdwijnen in het zilveren dienblad en bieden potentieel belangrijke punten voor je tegenstanders.

Nog meer tactische mogelijkheden

Net omdat in dit tactische dobbelspel alle spelers voortdurend bezig zijn, is het een echte aanrader voor het hele gezin. Niet alleen de actieve speler kan immers punten scoren, maar ook de spelers die niet aan de beurt zijn kunnen punten behalen. Zo blijft het tot het einde spannend! Lees hier alvast de spelregels van Clever.

999 Games heeft dankzij het succes van Clever ook nog spelvarianten op de markt gebracht. Zo kunnen fans ook plezier beleven aan Dobbel zo Clever en Clever tot de derde macht.


Eigenschappen


EAN
8719214429881
Merk
999 Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd