The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Clever tot de 3e macht Extra Scoreblokken

Clever tot de 3e macht Extra Scoreblokken

Ben je door je scorebladen van Clever tot de Derde Macht heen? Geen nood. Met deze twee extra scoreblokken kun je verder dobbelen!

€ 9,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Accessoires

Beschrijving Clever tot de 3e macht Extra Scoreblokken


Al vele uren Clever tot de derde macht gespeeld? Dan zit je misschien door je scoreblokken heen. Maar geen nood, want deze heb je zo bijbesteld. Zo hoef je je favoriete dobbelspel niet te missen.

Gooi en kies tactisch

Op zich lijkt het dobbelspel Clever tot de derde macht heel eenvoudig: gooi de dobbelstenen en kies de juiste dobbelsteen om punten te scoren in een van de vijf categoriëen. Afhankelijk van de kleur van de dobbelsteen kan je punten scoren in een bepaalde categorie. Maar pas op: want alle waardes lager dan de gekozen dobbelsteen verdwijnen in het zilveren dienblad en bieden potentieel belangrijke punten voor je tegenstanders.

Actief speelplezier voor het hele gezin

Net omdat in dit tactische dobbelspel alle spelers voortdurend bezig zijn, is het een echte aanrader voor het hele gezin. Niet alleen de actieve speler kan immers punten scoren, maar ook de spelers die niet aan de beurt zijn kunnen punten behalen. Zo blijft het tot het einde spannend! Lees hier alvast de spelregels van Clever.

999 Games heeft dankzij het succes van Clever ook nog spelvarianten op de markt gebracht. Zo kunnen fans ook plezier beleven aan Dobbel zo Clever en Clever tot de derde macht.


Eigenschappen


EAN
8720289471477
Merk
999 Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Clever tot de 3e macht Extra Scoreblokken