The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Clever Challenge I

Clever Challenge I

Met Clever Challenge I van 999 Games herontdek je het populaire dobbelspel helemaal opnieuw. 

€ 9,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen

Beschrijving Clever Challenge I


Herontdek het populaire dobbelspel Clever van 999 Games. Met het Clever Challenge scoreblok krijgt zelfs de meest doorwinterde Clever speler een nieuwe uitdaging voorgeschoteld. De spelregels blijven hetzelfde, alleen zijn de bonussen en voorwaarden op het scoreblad anders waardoor je een nieuwe Clever speelervaring te wachten staat.

Tactisch dobbelspel

Op zich lijkt het dobbelspel Clever heel eenvoudig: gooi de dobbelstenen en kies de juiste dobbelsteen om punten te scoren in een van de vijf categoriëen. Afhankelijk van de kleur van de dobbelsteen kan je punten scoren in een bepaalde categorie. Maar pas op: want alle waardes lager dan de gekozen dobbelsteen verdwijnen in het zilveren dienblad en bieden potentieel belangrijke punten voor je tegenstanders.

Actief speelplezier voor de hele groep

Net omdat in dit tactische dobbelspel alle spelers voortdurend bezig zijn, is het een echte aanrader voor het hele gezin. Niet alleen de actieve speler kan immers punten scoren, maar ook de spelers die niet aan de beurt zijn kunnen punten behalen. Zo blijft het tot het einde spannend! Lees hier alvast de spelregels van Clever.

999 Games heeft dankzij het succes van Clever ook nog spelvarianten op de markt gebracht. Zo kunnen fans ook plezier beleven aan Dobbel zo Clever en Clever tot de derde macht.


Eigenschappen


EAN
8719214428938
Merk
999 Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd