The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Bol.com geeft tot 25% korting op spellen

Bol.com korting op populaire spellen
De webshop Bol.com geeft tijdens de Select-Deals tot 25% korting op meer dan 130 populaire spellen. Ticket To Ride, Regenwormen, Monopoly en nog veel meer topspellen haal je tijdelijk extra voordelig in huis. De korting geldt voor iedereen die lid is van Select.

De webshop Bol.com geeft tijdens de Select-Deals tot 25% korting op meer dan 130 populaire spellen. Ticket To Ride, Regenwormen, Monopoly en nog veel meer topspellen haal je tijdelijk extra voordelig in huis. De korting geldt voor iedereen die lid is van Select. 

Korting op kaartspellen

Dol op kaartspellen? Favorieten als Beverbende, Jaipur, Black Stories en De Crew zijn nu extra fijn geprijsd. In De Crew van 999 Games moet je als team 50 verschillende missies in het heelal proberen te doorkruisen. Er zijn beperkte communicatiemiddelen beschikbaar en praten is uit den boze. Het coöperatieve spel viel vorig jaar enorm in de prijzen. Zo won De Crew o.a. de prijs Speelgoed van het Jaar en de Nederlandse Spellenprijs in de categorie Kenners. Je kunt hier de spelregels van De Crew bekijken. Speel je liever een kaartspel waarbij tactiek en geheugen een grote rol speelt? Dan is Beverbende wellicht iets voor jou. Dit spel is geschikt voor 2-6 spelers vanaf 6 jaar. 

Bekijk hier alle spellen met Select-korting

Koop echte klassiekers met voordeel

Naast nieuwe favorieten geeft Bol.com ook korting op de ware klassiekers onder de bordspellen. Wat dacht je van het basisspel Catan of Rummikub? Deze spellen zijn wat ons betreft onmisbaar in elke spelletjeskast. Ook diverse varianten van Monopoly (waaronder Monopoly Junior en de Valsspelers Editie) zijn tijdelijk afgeprijsd voor Select-leden.

Spelletjesavond met z’n tweeën

Op dit moment kun je misschien nog geen plezier beleven met spellen als Dixit, 7 Wonders en partygames omdat je hiervoor minstens 3 spelers nodig hebt. Met de huidige coronamaatregelen is dit niet altijd te realiseren. Gelukkig zijn er ook bord-en kaartspellen met korting die je wél met z’n tweeën kunt spelen. Aanraders zijn Ticket To Ride Amsterdam, Escape Room The Game (voor de puzzelaars onder ons) en het tactische dobbelspel Clever.

Wees er op tijd bij want de kortingsactie loopt nog t/m 28 februari!

Betaal standaard €0 verzendkosten met Bol Select

Tik jij regelmatig een nieuw bord-, kaart- of dobbelspel op de kop via Bol.com? Dan is het wellicht slim om lid te worden van Select. Voor €9,99 per jaar profiteer je van verschillende voordeeltjes zoals standaard gratis bezorging (óók op zondag of in de avond). Normaal gesproken betaal je € 2,99 verzendkosten voor bestellingen onder de € 20,00. Veel pocket spellen vallen onder dit bedrag. Met Select kun je onbezorgd jouw favoriete spelletjes bestellen zónder bijkomende kosten. Ook krijg je met dit programma aantrekkelijke korting op zogeheten Select-deals. De webshop zet regelmatig populaire spellen in de uitverkoop waardoor Select zeker voor spelletjesfanaten de moeite waard is. The Game Room zet alle Select-voordelen nog even op een rij:

  • Altijd gratis verzending
  • Korting op populaire producten
  • Retour laten ophalen

Ontdek de Select-voordelen van bol.com

Terug naar overzicht