The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Architecten van het Westelijk Koninkrijk

Bouw architectonische hoogstandjes en maak indruk op de koning in dit leuke spel van White Goblin

€ 49,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Prijs

Beschrijving Architecten van het Westelijk Koninkrijk


Neem een duik in het verleden, meer bepaald naar het jaar 850 waar het einde van het Karolingische rijk nadert. Spelers zijn architecten die indruk proberen te maken op de koning. Maar blijf je eervol om je doel te bereiken?

Bouw de mooiste gebouwen

Stuur je werkers er op uit om de juiste grondstoffen te verzamelen en huur leerlingen in om de mooiste bouwwerken te bouwen of de kathedraal in het dorp af te werken. Jouw doel is om indruk te maken op de koning door architectonische hoogstandjes te bouwen in de door hem veroverde gebieden. Tijdens het spel krijg je enorm veel keuzes waardoor er meerdere wegen die leiden naar de overwinning.

Maar het zijn verraderlijke tijden en de concurrentie doet er alles aan om jouw voortgang te stoppen. Blijf je eervol aan jezelf of laat je je verleiden door belastingen te ontduiken, medespelers gevangen te nemen of de zwarte markt te bezoeken?

Eenvoudig en leuk

Architecten van het Westelijk Koninkrijk is een van de leuke spellen in het aanbod van White Goblin. De Nederlandse spelontwikkelaar heeft inmiddels al meerdere leuke titels in hun assortiment en daar hoort dit spel ongetwijfeld bij. Heel makkelijk om aan te leren waardoor je binnen de kortste keren met het hele gezin aan het spelen bent.Eigenschappen


EAN
8718026303433
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
60
Speelduur - max
90
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1