The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Wingspan Speckled Eggs

Met de Wingspan Speckled Eggs van Stonemaier Games upgrade je je speelervaring van het populaire Wingspan expertspel.

€ 20,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Wingspan Speckled Eggs


Ben jij helemaal gek van expertspel Wingspan? En wil je spel op alle mogelijke manieren uitbreiden? Dan zijn de Wingspan Speckled Eggs van Stonemaier Games iets voor jou.

Met deze gespikkelde eieren maak je het spelen van het toch al mooie Wingspan bordspel nóg leuker. In de verpakking zitten 100 gespikkelde eieren die gebaseerd zijn op de prachtige eieren van verschillende vogels ter wereld. De eieren zijn gemaakt in 10 verschillende kleurcombinaties en hebben dezelfde grootte en textuur als de Wingspan eieren in het basisspel en de uitbreidingen.

Je kunt de Wingspan Speckled Eggs gebruiken in combinatie met het basisspel, maar ook met alle beschikbare uitbreidingen.

Wingspan expertspel

Wil je meer informatie over expertspel Wingspan? Ben je op zoek naar de spelregels of wil je meer weten over het spelverloop? Of ben je benieuwd naar alle beschikbare uitbreidingen van het Wingspan bordspel? We hebben een artikel geschreven waarin we alle informatie over het basisspel en de uitbreidingen hebben uitgelicht. Je kunt het artikel hier vinden.

Eigenschappen


EAN
0653341029904
Merk
Stonemaier Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
40
Speelduur - max
60
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd