The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Verwacht: Wingspan uitbreiding met vogels uit Azië

Verwacht: Wingspan Asia
Stonemaier games heeft bekendgemaakt dat liefhebbers van het spel Wingspan zich binnenkort op kunnen maken voor de derde uitbreiding: Wingspan Asia.

Stonemaier games heeft bekendgemaakt dat liefhebbers van het spel Wingspan zich binnenkort op kunnen maken voor de derde uitbreiding: Wingspan Asia. Ondanks de term ‘uitbreiding’’ is Wingspan Asia ook zonder het basisspel te spelen. Het spel wordt ergens aan het begin van het vierde kwartaal van 2022 verwacht.

Wingspan in het kort

In Wingspan hebben spelers één doel voor ogen: het bouwen van het allerbeste vogelreservaat. Door vogels in je persoonlijke natuurgebied uit te zetten verzamel je voedsel, eieren en punten. Wie zijn vogels het slimst samen laat werken, wint het spel. In Nederland is Wingspan uitgegeven door 999 Games. Het populaire expertspel won o.a. de Gouden Ludo 2019 en werd genomineerd voor de Nederlandse spellenprijs. 

Wingspan online bestellen

Maak kennis met Aziatische vogelsoorten

Net als bij de vorige uitbreidingen die zijn uitgebracht voor Wingspan - Europa en Oceanië - zal Wingspan Asia een verzameling kaarten bevatten met als thema de vogels van een specifiek continent. In dit geval dus Azië. Welke vogels precies van de partij zijn, zal in de aanloop van de release bekend worden gemaakt. De allereerste vogel is reeds door Stonemaier games onthuld: de Indische Pauw. Azië kent een groot aantal prachtige vogelsoorten. De nationale vogels van dit continent worden gekenmerkt door hun kleurrijke veren en door hun symboliek. Stiekem hopen wij de blauwvleugelparkiet en de Japanse kraanvogel straks tegen te komen in Wingspan Asia!

Terug naar overzicht