The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Verwacht: Throw Throw Avocado

Verwacht: Throw Throw Avocado
De makers van Exploding Kittens komen met een vervolg op het partyspel Throw Throw Burrito. In Throw Throw Avocado maakt de burrito plaats voor the Millennial’s favorite. Spelers verzamelen kaarten en moeten de door de lucht vliegende avocado’s zien te ontwijken.

De makers van Exploding Kittens komen met een vervolg op het partyspel Throw Throw Burrito. In Throw Throw Avocado maakt de burrito plaats voor the Millennial’s favorite. Spelers verzamelen kaarten en moeten de door de lucht vliegende avocado’s zien te ontwijken. Een soort partygame meets trefbal dus.

Korte speluitleg Throw Throw Avocado

Het spelletje Throw Throw Avocado is qua concept vergelijkbaar met zijn voorganger Throw Throw Burrito. Spelers moeten een set van drie dezelfde kaarten in handen zien te krijgen. Op deze kaarten staan dieren in vreemde situaties, zoals de Muffin Puffin en de Lurky Turkey. Hiermee vallen punten te verdienen. In het spel zitten ook avocado-kaarten. Een set van avocado-kaarten is het begin van een heuse avocado-battle tussen twee of meerdere spelers. Word je geraakt door de squishy, maar o zo schattige avocado? Dan verlies je al jouw punten!

Throw Throw Avocado is een stand-alone spel geschikt voor 2-6 spelers, maar kan gecombineerd worden met Throw Throw Burrito dankzij de bijgeleverde bonus deck. Wat ons betreft is de partygame Throw Throw Avocado de perfecte aanvulling op je dagelijkse portie avocado toast en kasten vol avocado merch (we know you have…).

Wanneer komt Throw Throw Avocado uit?

De Engelstalige versie van Throw Throw Avocado wordt in augustus verwacht en kost €21,95. Wie een pre-order plaatst, krijgt een limited edition Avocado Flight Suit om het ‘groene goud’ aan te kleden. Je wilt natuurlijk niet dat jouw avocado het koud krijgt in de lucht.

Terug naar overzicht