The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Ticket to ride Nederland

Ontdek het prachtige Nederland met deze uitbreiding van Ticket to Ride van ontwikkelaar Days of Wonder. 

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Ticket to ride Nederland


Ontdek het prachtige Nederland met deze uitbreiding van Ticket to Ride.

Ticket to Ride Nederland is een variant van het klassieke spel maar dan met de kaart van Nederland. Van steden in het gezellige Zeeland tot de steden in Friesland en Groningen.

Aan de spelers is het de taak om treinroutes te bemachtigen en te vervolledigen waardoor ze bestemmingen met elkaar kunnen verbinden. En dat komt uiteraard met nieuwe extra uitdagingen. Zo zijn er de vele waterwegen die moeten overstoken worden. Dat kan met de nieuwe toevoeging: de Bridge Toll tokens waarmee je tol kunt betalen. Je krijgt trouwens een bonus voor de tokens die je op het einde van het spel overhoudt.

En let op de bestemmingskaarten, want de ene zijn meer waard dan de andere waardoor je vaak meer dan 100 punten zal nodig hebben om je route af te werken en dus een goede kans te maken om te winnen.

Ticket to Ride Nederland bevat een enkelzijdig speelbord van Nederland, 44 bestemmingskaarten, tol tokens en spelregels.

Let op, het gaat hier om een uitbreidingsset waardoor je dus over een klassieke versie Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe moet beschikken om te kunnen spelen.

Eigenschappen


EAN
0824968817766
Merk
Days of Wonder
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
30
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
3