The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Terraforming Mars Turmoil Kickstarter Editie uitbreiding van Intrafin Games

Terraforming Mars Turmoil NL Kickstarter Editie

De Terraforming Mars Turmoil Kickstarter Editie uitbreiding brengt je terug naar de Rode Planeet, waar veel onrust heerst door de continue strijd tussen corporaties om macht en controle.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Terraforming Mars Turmoil NL Kickstarter Editie


Terraforming Mars Turmoil Kickstarter Editie is de vijfde uitbreiding van het populaire bordspel. Corporaties op Mars proberen oppermachtig te worden, hun ideologieën door te drukken en de macht te grijpen binnen de politiek. Terwijl corporaties onderling strijden, wordt Mars geteisterd door aanhoudende stormen en rampen die een bedreiging vormen voor de mens en de ontwikkeling van de Rode Planeet.

De Turmoil Kickstarter Editie is de meest uitgebreide en complexe uitbreiding binnen het Terraforming Mars universum. Met het toevoegen van deze uitbreiding kun je afgevaardigden naar de Terraforming Committee sturen. Terwijl afgevaardigden de commissie proberen te beïnvloeden om jouw beleid te laten heersen, bereid je je voor op aankomende rampscenario’s die tijdens wereldevenementen het spel overnemen.

Deze Kickstarter Editie uitbreiding heeft net als de Turmoil NL versie een Terraforming Committee spelbord met 35 bijbehorende spelers- en 14 neutrale afgevaardigden en een Global Event spelbord met 31 bijbehorende wereldevenementen kaarten. Buiten 5 nieuwe corporaties en 16 nieuwe projectkaarten zitten er in deze uitbreiding ook 20 extra promokaarten, waaronder 12 projectkaarten, 3 corporatiekaarten en 5 Global Events kaarten.

Je kunt de Terraforming Mars Turmoil Kickstarter Editie uitbreiding spelen met alleen het basisspel, maar ook met andere uitbreidingen. Turmoil Kickstarter Editie is een uitbreiding voor experts en voegt extra complexiteit toe aan het basisspel.

Terraforming Mars uitbreidingen

Meer informatie nodig over de Turmoil uitbreiding? Of wil je weten welke uitbreidingen er nog meer zijn? We hebben een artikel geschreven waarin we deze en alle andere uitbreidingen van expertspel Terraforming Mars toelichten.

Eigenschappen


EAN
5425037740333
Merk
Intrafin Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Nederlands
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Terraforming Mars Turmoil NL Kickstarter Editie