The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Terraforming Mars Prelude uitbreiding van Intrafin Games

Terraforming Mars Prelude NL

Geef een boost aan het Terraforming Mars basisspel met de Prelude uitbreiding van Intrafin Games.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Terraforming Mars Prelude NL


Prelude is de derde uitbreiding van het prijswinnende expertspel Terraforming Mars. Deze kleine maar superleuke uitbreiding is volgens vele boardgame geeks de beste tot nu toe!

In het basisspel kies je in de beginfase een corporatie met bijpassende projectkaarten. Met de toevoeging van Prelude kun je in deze beginfase al een aantal belangrijke keuzes maken voor de rest van het spelverloop. Je kiest namelijk ook 4 Prelude kaarten waarmee je jouw corporatie vanaf het begin sterker kan maken. Met een uitgebreidere beginpositie geef je het spel een tactische en strategische boost, waardoor het concurrerende samenspel tussen de corporaties gevarieerder wordt.

In Prelude wordt het begin van de kolonisatie van de Rode Planeet benadrukt. Je duikt dieper in de achtergrond van de corporaties die je gebruikt om Mars te terravormen.

De uitbreiding bestaat uit 35 Prelude kaarten, 5 nieuwe corporaties en 7 nieuwe projectkaarten. Al deze kaarten zijn gefocust op de beginfase van het terravormen van Mars.

Terraforming Mars Prelude speel je in combinatie met andere uitbreidingen, of gewoon enkel met het basisspel.

Terraforming Mars uitbreidingen

Wil je meer weten over de verschillende uitbreidingen voor Terraforming Mars? We hebben een artikel geschreven waarin alle uitbreidingen toegelicht worden.

Eigenschappen


EAN
5425037740135
Merk
Stronghold games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Nederlands
Ja
Complexiteit
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd