The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Terraforming Mars Prelude ENG

Met de Engelstalige Prelude uitbreiding van Stronghold Games geef je een boost aan het Terraforming Mars expertspel!

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Terraforming Mars Prelude ENG


De derde uitbreiding binnen het Terraforming Mars universum is Prelude. Deze Engelstalige versie van Stronghold Games mag dan wel klein zijn, maar is een van de beste uitbreidingen tot nu toe.

Met Prelude maak je in de beginfase van het spel een aantal belangrijke beslissingen. Waar je in het basisspel enkel een corporatie met bijpassende projectkaarten kiest, voeg je met deze uitbreiding ook 4 Prelude kaarten aan je hand toe. Met deze kaarten kun je de beginpositie van jouw corporatie enorm versterken. Door deze versterkte beginpositie krijg het spel een strategische en tactische twist, wat het samenspel tussen alle corporaties gevarieerder maakt.

Met Prelude benadruk je het begin van de kolonisatie van Mars. Door het toevoegen van deze uitbreiding duik je dieper in het achtergrondverhaal van de corporaties waarmee je de Rode Planeet temt.

In de doos zitten buiten 35 Prelude kaarten ook 5 nieuwe corporaties en 7 nieuwe projectkaarten. Je kunt Terraforming Mars Prelude spelen in combinatie met alleen het basisspel en/of de andere uitbreidingen.

Terraforming Mars uitbreidingen

Buiten Prelude zijn er nog meer uitbreidingen om het Terraforming Mars expertspel nóg uitdagender te maken. In dit artikel vind je alle informatie over de beschikbare Terraforming Mars uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
0653341720405
Merk
Stronghold games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Complexiteit
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd