The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Terraforming Mars Kolonies uitbreiding van Intrafin Games

Terraforming Mars Kolonies NL

Verspreid de mensheid naar alle hoeken van het zonnestelsel met de Terraforming Mars Kolonies uitbreiding Intrafin Games.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Terraforming Mars Kolonies NL


Kolonies is de vierde uitbreiding voor expertspel Terraforming Mars. Om ervoor te zorgen dat de mens niet uitsterft, verplaats je je met Kolonies naar alle uithoeken van de ruimte waar corporaties grondstoffen werven.

Veel van de planeten in de ruimte bieden geen leefbaar klimaat voor de mens en kunnen ook geen terravorming proces ondergaan. Het bouwen van kolonies en het werven van grondstoffen op deze planeten is wel een mogelijkheid. En dat ga je doen met deze uitbreiding.  Je stuurt handelsvloten naar andere planeten die je kunt koloniseren om jouw corporatie sterker te maken.

In de doos zitten 11 kolonietegels. Hier kun je een van de 8 beschikbare handelsvloten naartoe sturen. Deze uitbreiding komt ook met 5 nieuwe corporaties en 49 nieuwe projectkaarten.

Terraforming Mars Kolonies kun je spelen in combinatie met het basisspel en/of alle andere uitbreidingen.

Terraforming Mars uitbreidingen

Benieuwd welke uitbreidingen er nog meer zijn? Of ben je op zoek naar de spelregels ervan? Neem dan een kijkje naar dit artikel, waarin we alle uitbreidingen uitgebreid hebben toegelicht.

Eigenschappen


EAN
5425037740159
Merk
Intrafin Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Nederlands
Ja
Complexiteit
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd