The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Terraforming Mars Hellas & Elysium uitbreiding van Intrafin Games

Terraforming Mars Hellas & Elysium NL

Ontdek de verborgen kanten van Mars met Hellas & Elysium, de eerste Engelstalige uitbreiding van bordspel Terraforming Mars.

€ 19,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Terraforming Mars Hellas & Elysium NL


De Engelse versie van Hellas & Elysium is de eerste uitbreiding van het populaire expertspel Terraforming Mars. Deze uitbreiding bevat een nieuw dubbelzijdig spelbord met twee gebieden: Hellas & Elysium.

Het Hellas spelbord speelt zich af op de Zuidpool van Mars, waar je omringd wordt door wildernis en groen. Aan het zuiden van Hellas staat een krater die langzaamaan veranderd in een meer. Om het meer te vullen, moeten de gletsjers gesmolten worden om oceaantegels te kunnen plaatsen. Ben jij de nieuwste poolverkenner van Hellas?

Aan de andere kant van de equator bevind je je in Elysium. Dit uitgestrekte landschap heeft een mineraalrijk zuiden en een waterrijk noorden. Weet jij op de hoogste piek in de ruimte – Olympus Mons – als eerste explorer een tegel te plaatsen?

Op beide kanten van het spelbord zijn nieuwe prijzen en mijlpalen uniek voor deze uitbreiding te vinden. Uiteraard zitten er bijpassende Hellas & Elysium tegels en kaarten in de doos.

Je speelt deze uitbreiding in combinatie met het basis bordspel en/of andere uitbreidingen.

Terraforming Mars uitbreidingen

Als je meer wilt weten over alle Terraforming Mars uitbreidingen, neem dan eens een kijkje naar dit artikel waar we alle spelregels hebben uitgelicht.

Eigenschappen


EAN
5425037740050
Merk
Intrafin Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Nederlands
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Terraforming Mars Hellas & Elysium NL