The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Engelstalige Terraforming Mars Colonies uitbreiding van Stronghold Games

Terraforming Mars Colonies ENG

Met de Engelse Terraforming Mars Colonies uitbreiding verspreid je de mensheid naar alle hoeken van het zonnestelsel.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Terraforming Mars Colonies ENG


De Engelstalige Colonies uitbreiding van Stronghold Games is de vierde uitbreiding van het prijswinnende expertspel Terraforming Mars. Met deze uitbreiding reis je naar alle uithoeken van de ruimte om grondstoffen te werven.

Er zijn – net als Mars – een hoop andere planeten in de ruimte die geen leefbaar klimaat voor de mens bieden. Waar je Mars en Venus kunt terravormen, zijn er ook veel planeten die geen terravorming proces kunnen ondergaan. Het werven van grondstoffen op deze planeten en het koloniseren ervan is wel een mogelijkheid.

En dat is ook precies wat je gaat doen met deze uitbreiding. Stuur handelsvloten naar planeten met grondstoffen, koloniseer ze en maak jouw corporatie onbreekbaar!

Deze uitbreiding voegt een nieuwe gameplay toe aan het bassispel. In de doos vind je onder andere 11 kolonietegels en 8 handelsvloten. Maar er worden ook 5 nieuwe corporaties en 49 nieuwe projectkaarten geïntroduceerd.

De Engelstalige Terraforming Mars Colonies uitbreiding speel je in combinatie met het basisspel en/of andere uitbreidingen.

Terraforming Mars uitbreidingen

Ben je benieuwd welke uitbreidingen er voor Terraforming Mars bestaan? We hebben een artikel geschreven waar we de uitbreidingen hebben toegelicht. Check het artikel hier.

Eigenschappen


EAN
0653341720504
Merk
Stronghold games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Complexiteit
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd