The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Terraforming Mars Ares Expeditie kaartspel van Intrafin Games

Terraforming Mars Ares Expeditie Kaartspel

Kaartspel Ares Expeditie is de snellere versie van expertspel Terraforming Mars. Temt jouw corporatie als eerste de Rode Planeet?

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Expertspellen

Beschrijving Terraforming Mars Ares Expeditie Kaartspel


In kaartspel Terraforming Mars Ares Expeditie van Intrafin Games sta je – net als in het bordspel – aan het hoofd van een interplanetaire corporatie. Je werkt samen met je concurrenten aan het terravormen van Mars en maakt de Rode Planeet bewoonbaar voor de mens.

Stap in de rol als hoofd van een corporatie en tover Mars om tot een bewoonbare planeet. Er zijn drie hoofddoelen die behaald moeten worden voordat de verhuizing richting Mars kan plaatsvinden. De temperatuur moet worden verhoogd om niet te bevriezen en oceanen moeten worden aangelegd om de aanhoudende droogte te doorbreken. Terravorm de atmosfeer door het zuurstofgehalte te verhogen en een gezond leefklimaat te creëren. Alleen zo kan de mens overleven.

Maak tactische beslissingen, verhoog de productie van je grondstoffen en bouw steden of plaats oceanen en groene tegels op het spelbord.

Heeft jouw corporatie de meeste overwinningspunten zodra de drie hoofddoelen zijn behaald? Dan ben jij de leider van Mars in dit nieuwe tijdperk voor de mens en win je het spel!

Dit snelle en strategische spel biedt dezelfde complexiteit als het bordspel – met de helft minder speeltijd.

Terraforming Mars Ares Expeditie

Meer informatie over het Terraforming Mars kaartspel en de bijbehorende uitbreidingen en accessoires kun je vinden in dit artikel.

Eigenschappen


EAN
5425037740784
Merk
Intrafin Games
Leeftijd - min
14
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Terraforming Mars Ares Expeditie Kaartspel