The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Sushi Go Party!

Sushi Go Party!

Deze uitgebreide versie van Sushi Go van White Goblins heeft nog meer gerechten om van te watertanden!

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Party

Beschrijving Sushi Go Party!


Sushi Party Go is de uitgebreidere versie van het succesvolle kaartspel Sushi Go. Ditmaal stel je op voorhand ee menu samen met meer dan 20 heerlijke gerechten.

Het spel voor sushi-liefhebbers!

In het supersnelle sushi-kaartspel Sushi Go! eet je in een sushi-restaurant en probeer je de beste combinatie van sushi-gerechten te pakken terwijl ze voorbij suizen. Scoor punten voor het verzamelen van de meeste sushirollen of het maken van een volledige set sashimi. Dompel je favoriete nigiri in wasabi om de waarde te verdrievoudigen! En als je alles hebt gegeten, maak je maaltijd dan af met alle pudding die je hebt! Maar pas op welke sushi je je vrienden laat nemen; het is misschien net wat ze nodig hebben om je te verslaan!

Pass-and-play kaartspel

Sushi Go is een kaartspel waarin spelers bezig zijn om sets kaarten te verzamelen die verschillende puntentotalen waard zijn. In plaats van dat iedereen uit één gemeenschappelijk kaartspel trekt, begint elke speler met een hand kaarten en kiest een kaart om aan zijn set toe te voegen. Vervolgens geven ze de resterende kaarten in de hand door aan de speler links van hen. Deze pass-and-play-dynamiek betekent dat je niet alleen de kaarten moet bijhouden die je hebt en nodig hebt, maar ook die van je tegenstanders en die je nodig hebt. Het voorspellen van de kaarten die je rivalen willen en het verpesten van hun plannen is wat dit spel waanzinnig leuk houdt.

Lees alle spelregels van Sushi Go.

Inhoud van het spel

  • 181 speelkaarten
  • 22 menukaarten
  • 8 pionnen
  • 1 speelbord
  • spelregels

Eigenschappen


EAN
8718026302047
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
8
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2