The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Sequence Classic

Sequence Classic

Sequence is een spannend bord- en kaartspel van Goliath. Vorm als eerste twee rijen van vijf fiches van dezelfde kleur op het speelbord om te winnen! 

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Bordspellen

Beschrijving Sequence Classic


Kies verstandig om 5 fiches op een rij te krijgen. Speel verdedigend om je tegenstanders te vertragen. Leer je tegenstanders te blokkeren of hun fiches te verwijderen, en pas op voor de Boeren - ze zijn wild! Met een beetje strategie en een beetje geluk kun je een Sequence winnaar worden! Het klassieke en additieve spel om je familie en vrienden uit te dagen. Controleer je kaarten en plaats je fiches, als je er 5 op een rij hebt, is dat een Sequence!

Strategisch bord- en kaartspel

Sequence is een bord- en kaartspel. Het bord toont alle kaarten (behalve de boeren) van twee standaard kaartspellen van 52 kaarten, gelegd in een patroon van 10 x 10. De vier hoeken zijn vrije velden en tellen voor alle spelers gelijk.

De spelers strijden om rijen, kolommen of diagonalen van 5 verbonden schijven die op de kaarten worden geplaatst die de speler heeft neergelegd. Boeren met twee ogen zijn wild, terwijl boeren met één oog de schijf van een tegenstander kunnen verwijderen. Het spel eindigt wanneer iemand een bepaald aantal verbindingen heeft bereikt.

Familie- of partyspel

Sequence kan worden gespeeld met een klein aantal deelnemers of in groep. In deze laatste kunnen spelers in teams worden verdeeld. 

Inhoud:

  • speelbord
  • 104 volgordekaarten
  • 48 blauwe fiches
  • 48 ​​groene fiches
  • 48 ​​rode fiches
  • instructies

Lees alle spelregels van Sequence.

Eigenschappen


EAN
8711808750005
Merk
Nordic Games
Leeftijd - min
6
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
12
Speelduur - min
10
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd