The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Qwixx Het Duel

Ga het duel aan met je tegenspeler in dit spannende dobbelspel Qwixx - het Duel van White Goblin

€ 19,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen

Beschrijving Qwixx Het Duel


Het succesvolle dobbelspel van White Goblin is er nu ook voor twee spelers. In deze variant ga je het duel aan met je tegenspeler. Hoewel het Qwixx gevoel er nog steeds is wordt deze versie op een andere manier gespeeld door de toevoeging van een nieuw spelmechanisme. Zo zal je nu moeten aanvallen en verdedigen tot het bittere eind.

Eenvoudig en spannend tot het laatste moment

Gooi de dobbelstenen, kies en verzamel zoveel mogelijk getallen op je scoreblad. Dat is het doel in het leuke dobbelspel van White Goblin. Het leuke bij Qwixx is dat je niet op je beurt te wachten om te kunnen spelen. Iedereen kan namelijk de worp benutten van om het even welke speler waardoor er geen lange wachttijden zijn vooraleer je aan zet bent.

Qwixx is een eenvoudig dobbelspel dat je in een paar minuten aan iemand hebt uitgelegd. Dit maakt het een leuk gezelschapsspel om mee te nemen op reis of voor te stellen aan vrienden die het nog niet hebben gespeeld.

Winnaar van verschillende spellenprijzen

Spelontwikkelaar White Goblin heeft met Qwixx een van de meest begeerlijke spellen in zijn bezit. Zo won dit amusante dobbelspel verschillende internationale spellenprijzen. Niet onlogisch want eens je begint met dobbelen kan je niet meer genoeg krijgen van dit spel. Heb je ook al de Qwixx koorts te pakken? Lees dan nu de spelregels.
Eigenschappen


EAN
8718026302108
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
10
Speelduur - max
15
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd