The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Qwixx Deluxe

Met deze luxe-editie van Qwixx, het dobbelspel van White Goblin heb je nu nog meer spelplezier. 

€ 21,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen en Op reis

Beschrijving Qwixx Deluxe


Na het grote succes van Qwixx besloot White Goblin een luxe-editie uit te brengen voor de echte fans. Deze editie bevat onder meer afwisbare scorebordjes en een zachte dobbelbodig waardoor je nu met nog meer plezier je favoriete spel kunt spelen.

Eenvoudig en spannend tot het laatste moment

Gooi de dobbelstenen, kies en verzamel zoveel mogelijk getallen op je scoreblad. Dat is het doel in het leuke dobbelspel van White Goblin. Het leuke bij Qwixx is dat je niet op je beurt te wachten om te kunnen spelen. Iedereen kan namelijk de worp benutten van om het even welke speler waardoor er geen lange wachttijden zijn vooraleer je aan zet bent.

Qwixx is een eenvoudig dobbelspel dat je in een paar minuten aan iemand hebt uitgelegd. Dit maakt het een leuk gezelschapsspel om mee te nemen op reis of voor te stellen aan vrienden die het nog niet hebben gespeeld.

Winnaar van verschillende spellenprijzen

Spelontwikkelaar White Goblin heeft met Qwixx een van de meest begeerlijke spellen in zijn bezit. Zo won dit amusante dobbelspel verschillende internationale spellenprijzen. Niet onlogisch want eens je begint met dobbelen kan je niet meer genoeg krijgen van dit spel. Heb je ook al de Qwixx koorts te pakken? Lees dan nu de spelregels.
Eigenschappen


EAN
8718026301361
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
10
Speelduur - max
20
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
1