The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Qwixx Big Points

Een nieuwe variant van dobbelspel Qwixx voor nog meer punten en spelplezier

€ 9,99

Nog 14 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen

Beschrijving Qwixx Big Points


Op zoek naar nog meer speelplezier met het dobbelspel Qwixx? Dat kan met Qwixx Big Points. Deze set bevat twee extra scorebloks met in totaal 160 blaadjes die kunnen worden gespeeld volgens de klassieke regels. Verder bevatten ze ook bonusrijen waardoor je nu nog meer punten per kleur kunt scoren. Kan gebruikt worden met Qwixx het Kaartspel en Qwixx het dobbelspel.

Eenvoudig en spannend tot het laatste moment

Gooi de dobbelstenen, kies en verzamel zoveel mogelijk getallen op je scoreblad. Dat is het doel in het leuke dobbelspel van White Goblin. Het leuke bij Qwixx is dat je niet op je beurt te wachten om te kunnen spelen. Iedereen kan namelijk de worp benutten van om het even welke speler waardoor er geen lange wachttijden zijn vooraleer je aan zet bent.

Qwixx is een eenvoudig dobbelspel dat je in een paar minuten aan iemand hebt uitgelegd. Dit maakt het een leuk gezelschapsspel om mee te nemen op reis of voor te stellen aan vrienden die het nog niet hebben gespeeld.

Winnaar van verschillende spellenprijzen

Spelontwikkelaar White Goblin heeft met Qwixx een van de meest begeerlijke spellen in zijn bezit. Zo won dit amusante dobbelspel verschillende internationale spellenprijzen. Niet onlogisch want eens je begint met dobbelen kan je niet meer genoeg krijgen van dit spel. Heb je ook al de Qwixx koorts te pakken? Lees dan nu de spelregels.


Eigenschappen


EAN
8718026301903
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
10
Speelduur - max
15
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
14

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd