The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pocket Escape Room: De Vloek van de Sphinx

Pocket Escape Room: De Vloek van de Sphinx

Ontcijfer de hiërogliefen en bevrijd je uit de kamers van de piramide voor de mummie je te pakken heeft in dit kaartspel van 999 Games.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen, Coöperatief en Raadsel

Beschrijving Pocket Escape Room: De Vloek van de Sphinx


Kennismaken met het oude Egypte was altijd al een grote droom van je. Je geniet dan ook voluit van de rondreis, maar door een onvoorziene gebeurtenis geraak je opgesloten in een geheime kamer van de piramide. Er zit niets anders op dan zelf een weg naar buiten te vinden. Om het nog wat erger te maken heb je ook nog eens een eeuwenoude mummie uit zijn slaap gewekt die nu op jacht is op jou. Begeef je door de donkere gangen vol gevaarlijke gangen en krachtige amuletten die je weg blokkeren. Kun je de raadselachtige hiërogliefen ontcijferen en ontsnappen aan de vloek van de Sphinx voordat de mummie je te pakken heeft?

De escape room ervaring in een klein doosje

Pocket Escape Room: De vloek van de Sphinx is een coöperatief kaartspel gebaseerd op escape rooms. Het spel bevat 60 speelkaarten vol raadsels en voorwerpen.

De Pocket Escape Room spellen van 999 Games zijn een must voor iedere liefhebber van escape rooms. Dankzij de intense puzzel- en speelervaring krijg je nu de escape room ervaring in je eigen woonkamer.

Let op: het spel is slechts één keer speelbaar omdat je op het einde van het spel alle uitkomsten weet.


Eigenschappen


EAN
8719214428433
Merk
999 Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
30
Speelduur - max
90
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Pocket Escape Room: De Vloek van de Sphinx