The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Rising Tide Collector’s Edition bordspel van Z-Man Games

Pandemic Rising Tide Collector's Edition NL

De makers van Pandemic hebben een reeks System series spellen uitgebracht. Pandemic Rising Tide van Z-Man Games is het tweede bordspel uit deze reeks.

€ 49,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic Rising Tide Collector's Edition NL


Pandemic Rising Tide van Z-Man Games is een opzichzelfstaand bordspel wat zich afspeelt in Nederland, waar gevaarlijke stormen boven de Noordzee razen. De zee is wilder dan ooit en overstromende rivieren vormen een groot gevaar voor heel Nederland.

De Nederlandse bevolking is aan het groeien en de industriële revolutie staat voor de deur. Door de razende stormen, de wilde zee en overstromende rivieren heerst er een enorm overstromingsgevaar. Om de bevolking te redden van een overstroming is jullie hulp nodig.

Jullie gaan gezamenlijk de strijd aan tegen het water. Bouw dijken om water tegen te houden, bouw havens om tussen verschillende locaties in het land te kunnen reizen en plaats windmolens om water uit overstroomde gebieden te pompen.  Zijn jullie snel genoeg om de overstromingen onder controle te houden en de Nederlandse bevolking te redden?

Je speelt Pandemic Rising Tide met 2-5 spelers. Het spel is een opzichzelfstaand bordspel, dus kan niet gecombineerd worden met het Pandemic basisspel.

Spelregels Pandemic basisspel

Op zoek naar de spelregels van Pandemic? Of zoek je meer informatie over het basisspel? We hebben een artikel geschreven waar je alle informatie kunt vinden.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Ben je benieuwd welke uitbreidingen er zijn op het basisspel van Pandemic? Of wil je meer informatie over de beschikbare varianten? Check dan dit artikel!

Eigenschappen


EAN
8717371241469
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
45
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd