The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Imhotep

Kun jij net als Imhotep monumenten bouwen die eeuwen blijven staan in dit vermakelijke gezelschapsspel van White Goblin?

€ 36,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Prijs

Beschrijving Imhotep


Imhotep, de eerste en meest bekende architect van Egypte. Tot op vandaag kun je in het hedendaagse Egypte bouwwerken van hem bewonderen. Droom jij er ook van om net als Imhotep monumenten te bouwen die eeuwenlang de tand des tijds doorstaan?

Bouw monumenten die eeuwen blijven staan

Om imposante monumenten en bouwwerken te ontwikkelen heb je grondstoffen nodig. Gebruik je schepen om blokken steen te transporteren naar de verschillende bouwplaatsen. Maar pas op, want je tegenstanders hebben dezelfde plannen. Zo hebben je medespelers ook hun zeg om te bepalen waar de schepen met hun lading naartoe varen. Slaag je er in om je schepen hun doel te laten bereiken of dwarsbomen je medespelers je hele strategie?

Tactisch vernuft gemengd met een vleugje geluk

Het gezelschapsspel Imhotep is een vermakelijk spel van White Goblin waarvoor tactisch vernuft nodig is, evenals een dosis geluk. Spelers gaan een heftige strijd aan om te bepalen waar de waardevolle ladingen met steen naartoe gaan. Enkel met een juiste strategie en uitgevoerde tactiek kan je de strijd winnen.

Met Imhotep ben je verzekerd van een hele avond vol speelplezier. Zowel voor jongeren als volwassenen.


Eigenschappen


EAN
8718026302085
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
40
Nederlands
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd